Panzanella aux saucisses végétales forestières

 



Voici amalgamés;
  • des cubes de baguette
  • des saucisses Gusta forestières en rondelles (cuites)
  • des radis en granches
  • des tomates en tranches
  • de l'oignon rouge en fines gtranches
  • de la laitue
  • des épinards
Pour la vinaigrette;
  • moutarde de Dijon
  • vinaigre balsamique
  • huile
  • sel et poivre

Commentaires

  1. Hi Éphée,
    ...this looks delicious...I haven't made panzanella in an age...
    ~Have a lovely day!

    RépondreEffacer
  2. i've never reallh been a fan of panzanella because i don't like soggy bread, but yours looks nice and crisp

    RépondreEffacer
    Réponses
    1. Soggy bread is disgusting! I agree! I remember hot chicken sandwiches from my childhood... awful! For my panzellas i always use "old" baguette and i eat it right away so it's really crunchy.

      Effacer

Publier un commentaire